2014.05.28.@ 16.05

Alkoholista lett a Harry Potter sztárja

A színész már néhány évvel ezelőtt bevallotta, hogy gondjai voltak az itallal, de akkor sikerült leszoknia. Most viszont kiderült, hogy nemrég visszaesett, és újra elkezdett inni!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Alkoholista lett a Harry Potter sztárja

A Harry Potter szerepét játszó Daniel Radcliffe még a hatodik HP kötetből készült mozi forgatása alatt kezdett el egyre gyakrabban a pohár fenekére nézni. 2010-ben viszont önként jelentkezett egy elvonókúrára, mert magától felismerte, milyen súlyos a problémája. “Csak alkohollal tudtam élvezni a dolgokat, teljesen függő lettem. Éveken át éltem így a sztárok életét, pedig igazából egyáltalán nem nekem való” – nyilatkozta a színész, miután leküzdötte a szenvedélybetegségét.

A napokban viszont megjelent róla egy életrajzi könyv, amelyből kiderült, hogy Danielnek sosem sikerült teljesen kigyógyulnia az alkoholizmusból. Az író ugyanis kinyomozta, hogy tavaly, mikor egy West End-i darabban szerepelt, újra inni kezdett, ráadásul azért, mert csak így volt képes megbirkózni a szereppel. Hű, Daniel, reméljük, azóta végleg leszoktál az alkoholról, és most már maximum vajsört kortyolgatsz!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss