2014.05.29.@ 16.05

Megtámadták Brad Pittet

Úgy látszik, a sztárok már a vörös szőnyegen sincsenek biztonságban, a szexi színészt tegnap ugyanis éppen a Demóna bemutatóján támadták meg.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Megtámadták Brad Pittet

Hát ilyen reakcióra biztos nem számított szegény Brad, mikor úgy döntött, hogy elkíséri Angelinát a Demóna világpremierjére, amit tegnap este tartottak Hollywoodban. Éppen autogramokat osztott a rajongóknak, amikor a tömegből egyszer csak felbukkant egy férfi, aki átverekedte magát a biztonsági kordonon, és nekirontott a színésznek, sőt arcon is ütötte! A dögös színész először persze meglepődött, de aztán gyorsan ő is kiosztott egy pofont az erőszakoskodónak, majd a rendőrök is akcióba léptek, és elvezették az illetőt.

Brad itt még békésen dedikált…


… pár pillanattal később viszont már a biztonságiaknak kellett védeniük.

Később derült csak ki, hogy a támadó nem más, mint az ukrán újságíró, Vitalii Sediuk, akinek az utóbbi időben hobbija lett, hogy a vörös szőnyeges eseményeken a sztárok közelébe lopódzik, és durva tréfákkal a frászt hozza rájuk. Bradley Coopernek például egy díjátadón a férfiasságát kezdte el ölelgetni, America Ferreránák pedig Cannes-ban az estélyije alá bújt be fotókat kattintgatni. Hm, ugye te is kiakadnál, ha egy bulin valaki ilyesmikkel próbálna “viccelődni” veled?

Az őrült újságírő legutóbbi akciója közben.

Brad, reméljük, azért most nem ilyen fejet vágtál a hirtelen támadás után!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss