2014.05.30.@ 11.05

Justin Timberlake válni készül?

Mostanában többször felmerült, hogy Justin és Jessica Biel szétmennek, ráadásul van pár dolog, amiről azóta bebizonyosodott, hogy tényleg komoly feszültséget jelent a sztárpár életében. Most ezeket gyűjtöttük össze:

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Justin Timberlake válni készül?

 

1. Jessica karrierjének befellegzett
Justin soha nem volt annyira a topon, mint az utóbbi időben. Sorra kapja a zenei díjakat, színészként is remekel, igazi stíluskirályként tartják számon, szóval tényleg mindent elért, amire csak vágyott. Ezalatt viszont Jessica Biel nem szerepelt egyetlen átütő filmben sem, és sehol sem hallani róla.

2. Érdekes párterápia
A hírek szerint viszont Jessica azzal szeretne újra nevet szerezni magának, hogy különböző reality showk producere lesz. Ki is nézte magának az Utolsó esély című műsort, amiben párok próbálják megmenteni a házasságukat. Justin pedig állítólag retteg ettől, mert attól fél, hogy a felesége ezt a saját házasságuk kielemzésére használja majd.

3. Hol a trónörökös?
Justin és Jessica évek óta vágynak már egy közös babára, de úgy tűnik, a dolog egyelőre még várat magára. Sőt, a hírek szerint a pár már kezdi kicsit kétségbe esni a hiábavaló próbálkozások miatt, ezért nemrég még egy szakértőt is felkerestek, mert a sok kudarc és sikertelen próbálkozás a kapcsolatukat is megviseli.

4. Justin folyton félrelép
Azóta pletykálnak Justin hűtlenségéről, amióta csak összejöttek. Állítólag emiatt is szakítottak először, de aztán Jessica mégis megbocsájtott a sztárnak, és azóta is szemet huny a férje nőügyei felett, mert nem szeretne lemondani a Mrs. Timberlake címről.

Hát, ezek tényleg elég kemény problémák, de mi azért reméljük, hogy Justin és Jess átvészelik majd ezt az időszakot! Szerinted sikerülni fog nekik?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss