2014.05.30.@ 16.05

Megerőszakolták a Dallas sztárját

Szörnyű hírrel állt a nyilvánosság elé a Dallas és a 90210 sztárja, AnnaLynne McCord, aki az amerikai Cosmopolitannek beszélt először arról, hogy 18 éves korában megerőszakolták.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Megerőszakolták a Dallas sztárját

„Egy éjjel felhívott az egyik haverom. Azt mondta, hogy nagyon fontos lenne neki, hogy kialudja magát, mert másnap fontos meetingje van, de nincs hova mennie, mert már egy ideje így is az egyik haverja kanapéján húzza meg magát. Mivel már ismertem egy ideje, azt mondtam neki, hogy nyugodtan jöjjön át. Aztán meg is érkezett és dumáltunk egy darabig, de én valahogy belealudtam a beszélgetésbe. Mikor felébredtem, már bennem volt. Először fel sem fogtam, hogy mi történik, és próbáltam úgy tenni, mintha aludnék, aztán egy szempillantás alatt feleszméltem, és bevillant minden: elkaphatok tőle bármit, teherbe eshetek, és van pasim! Ezután azonnal ráüvöltöttem, hogy hagyja abba, és szerencsére megtette.”

Később a srác elhúzott AnnaLynne lakásából, a lány pedig próbált úgy tenni, mintha az egész meg sem történt volna. Hónapokig próbált erős lenni, és hallgatott a történtekről, de valójában egyre szörnyűbb gondolatai támadtak… Aztán egy éjjel egy klubban újra összefutott a sráccal, aki a falhoz szorította, és azt mondta, gyönyörű volt, ami köztük történt. AnnaLyenne viszont tényleg ez volt az utolsó csepp, és eldöntötte, hogy elmondja valakinek, mi történt. Végül egy közös barátjukhoz fordul, és aztán az ő reakciójából ébredt rá arra, hogy valójában ő is mennyire dühös. Ez volt az első lépés afelé, hogy feldolgozza a történteket.

A színésznő pedig azóta is az egyik legfontosabb missziójának tekinti, hogy a fiatal lányokat támogassa, és segítsen azoknak, akik nem mernek kiállni magukért. Ma már azt gondolja, hogy az összes őt ért negatív élményből valami pozitívat kell teremtenie, és minden erejével azon van, hogy a múlt sötét fejezeteit maga mögött hagyja.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss