Vége Beyoncé és Jay-Z házasságának

Néhány hete már felröppentek az első pletykák, hogy válságba került az álompár kapcsolata, mert Jay-Z megcsalta az énekesnőt. Most viszont kiderült, hogy titokban Beyoncé is félrelépett, és valójában már csak a karrierjük tartja össze őket!

2014.06.02. 05:06
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Vége Beyoncé és Jay-Z házasságának

Mióta csak nyilvánosságra került az a bizonyos liftben verekedős videó, folyamatosan mennek a találgatások, mi zajlik Beyó és Jay-Z életében. Az első hírek még arról szóltak, hogy az énekesnő tesója, Solange Rihanna miatt támadt a rapperre. Nemrég azonban kiderült, hogy Jay-Z-nek igazából Kim Kardashian legjobb barátnőjével, a divattervező Rachel Royjal volt viszonya, és ez az oka annak is, hogy a páros végül kihagyta Kim és Kanye West esküvőjét.És ez még nem minden, mivel a napokban egy közeli barátjuk elkotyogta, hogy valójában Beyoncé-nak is volt egy titkos viszonya. Ráadásul nem mással, mint a testőrével, Julius de Boer-ral, akit egyébként Jay-Z állítólag már februárban ki akart rúgni, de Beyó nem engedte, és azóta is mindenhova elkíséri az énekesnőt.

Édeshármas: Jay-Z, Beyoncé és Julius, az állítólagos több mint testőr

A bennfentes ismerős ezenkívül elárulta azt is, hogy a sztárpár már hetekkel korábban a válás mellett döntött, de a karrierjük érdekében egyelőre igyekeznek fenntartani a tökéletes házasság látszatát, hiszen hamarosan elstartol a közös turnéjuk. Egy biztos: ha ez igaz, akkor mindketten szuper színészek, hiszen az On the Run nevű turnéhoz készült promóvideóban még nagyon szerelmesnek tűntek.

Te el tudod képzelni, hogy már tényleg csak látszatból van együtt Queen B és Jay-Z?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss