Horrorvideó készült Kim Kardashian tesóiról

Azt eddig is tudtad, hogy Kim hugicái, Kylie és Kendall sokszor marakodnak egymással, na de hogy ez odáig fajuljon, hogy az egyikük egy láncfűrésszel essen a másiknak? Vigyázat sokkoló videó jön!

2014.06.03. 16:06
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horrorvideó készült Kim Kardashian tesóiról

A legfiatalabb Kardashian tesók, Kylie és Kendall már kiskoruktól kezdve folyamatosan rivalizáltak egymással. Az sem tett jót a kapcsolatuknak, hogy mindketten modellkedni kezdtek, sőt, most egyszerre kérték fel őket, hogy legyenek egy zenei díjátadó házigazdái. Épp ezért történhetett az, hogy le akarnak számolni egymással, hogy csak egyikük maradjon a színen. De ki gondolta volna, hogy annyira elfajul a helyzet, hogy még egy véres kés, egy láncfűrész és egy döglött patkány is előkerül? Ráadásul még egy videót is forgattak arról, hogyan készítik ki egymást:

De nem kell aggódnod, a tesók csak poénnak szánták ezt a kisfilmet, amiben az volt a céljuk, hogy a másikra teljesen ráhozzák a frászt. Így akarják felhívni a figyelmet a MuchMusic gálára, amit együtt vezetnek majd. Hát elég hatásra sikerült az akciójuk, nem gondolod?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss