2014.06.04.@ 05.06

Máris összeveszett Kim és Kanye?

Még két hét sem telt a fényűző esküvőjük óta, de barátaik szerint máris egyre többet veszekszik a sztárpár, sőt a nászútjukat is egy vita miatt szakították félbe!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Máris összeveszett Kim és Kanye?

Arról már beszámoltunk nektek, hogy a sztárpár mindenkit meglepett azzal, hogy Írországba utaztak nászútra. De egy közeli barátjuk most elárulta, hogy az egészet Kanye szervezte meglepetésből Kimnek, akinek viszont cseppet sem jött be az ötlet, mert túl unalmasnak találta a környéket. Végül addig kérlelte újdonsült férjét, míg rá nem vette, hogy szakítsák félbe a mézesheteket, és ugorjanak át Prágába egy ismerősük esküvőjére. És ugyan a lagzin még boldogan turbékoltak, Kim végül egyedül utazott haza, bennfentes ismerősök szerint méghozzá azért, mert Kanye teljesen megsértődött. Talán nem is véletlen, hogy Kim rögtön utána egy Twitter-posztban próbálta kiengesztelni.

De nem a nászút az egyetlen, amin összevesztek a friss házasok. Kanye ugyanis egyre sürgeti Kimet a második babaprojekttel. Mrs. West viszont még várna, mert attól fél, hogy egy újabb terhességtől megint meghízna, mikor éppen sikerült lefogynia, és egy kicsit még élvezni szeretné a bombaalakját. Hát, mi azért reméljük, hogy nem durvul el a vita, és Kim álomesküvője ezúttal nem villámválással végződik!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss