2014.06.05.@ 16.06

Brad Pitt visszavágott a támadójának!

Emlékszel, hogy nem is olyan régen egy ismert újságíró felpofozta Brad Pittet a Demóna bemutatóján? Képzeld, a színész nem hagyta annyiban a dolgot, ugyanis kitalálta, hogyan vághat vissza a pimasz riporternek…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Brad Pitt visszavágott a támadójának!

Vitalii Seduiknak hívják azt az ukrán újságírót, aki már évek óta azzal szórakozik, hogy próbál minél több sztárt kellemetlen helyzetbe hozni a vörös szőnyegen. Legutóbbi akciójával viszont úgy tűnik túl messzire merészkedett, Brad Pitt ugyanis nem bocsátotta meg a Demóna Los Angelesi premierjén elcsattant pofont, ezért ügyvédeihez fordult, akiknek segítségével sikerült elérnie, hogy a hírhedt riporter soha többé ne mehessen vörös szőnyeges esemény közelébe!

A távoltartási végzést pedig már át is nyújtották Vitaliinak, aki innentől kezdve nem vehet részt egyetlen sztárok által látogatott eseményen sem, plusz Angelina Jolie-t és Brad Pittet is messziről el kell kerülnie, ha nem akar a börtönben kikötni!

Sőt, Brad nemrég közleményben is reagált az eseményekre, amiben külön kiemelte, hogy szerinte nem lenne szabad évekig hagyni egy olyan embert garázdálkodni, aki nőket inzultál (korábban ugyanis Vitalii America Ferrera estélyije alá is megpróbált bebújni a Cannes-ban).

Hát, úgy néz ki Seduikot egy időre sikerült leszerelni, hála Brad közbenjárásának… Hát Angie, már értjük, hogy miért vagy érte ennyire oda (nem mintha ez bármikor is kérdéses lett volna)…

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss