2014.06.05.@ 10.06

Hősök voltak, vannak, lesznek [x]

Magyarországon tízből nyolcan úgy gondolják, nem tenne értük senki, ha az utcán bajba kerülnének. Félelem és közöny – ez jellemzi az embereket az esetek többségében, ha a mindennapokban valaki segítségre szorul. Hogyan lehet ezen változtatni?

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hősök voltak, vannak, lesznek [x]

A Hősök Tere kezdeményezésben résztvevő magánszemélyek, cégek, civil szerveztek mind hisznek abban, hogy bárkiből lehet hétköznapi hős, csupán azzal, hogy tesz a körülötte élőkért, amikor tud. Ezt hirdeti a szlogen is: Az vagy, amit teszel! Ehhez nem kell különlegesnek lenni, erre mindenki képes. Csak fel kell ismerni, hogy ami az utcán történik, az ránk is tartozik.

A június 15-i Helló Hősök Fesztiválon azokat ünnepeljük, akik nyitott szemmel és szívvel járnak a világban, és készek tenni, kiállni másokért a mindennapokban. Várunk Téged is a Budapest Parkban megrendezésre kerülő ingyenes rendezvényen, ahol többek között fellép a Nagy-Szín-Pad nyertes Mary PopKids, az Ivan & The Parazol, az Anna and the Barbies és Halott Pénz. A Slam Poetry hazai nagyágyúi is mind a hős témában fűzik egymásba a szavakat, Saiid, Indiana, Színész Bob, Hugee és Simon is fellépnek a fesztiválon. A nagyszínpad műsorai 17.30-tól 22.00 óráig tartanak Péter Petra (Jazzy Rádió) és Buda Márton (Petőfi Rádió) moderálásával, amelyet felszabadult buli követ a Tesco Disco-val hajnalig.

A színpadi programok mellett lesz barátkereső doboz felnőtteknek, HősKÉPző és HősCamino a tettekre vágyóknak. A felszabadult vagy elgondolkodtató programokon kívül a Hősök Tere kezdeményezés alapítóival és képviselőivel is találkozhattok már 16 órától.
Még több programért kattints!

Kezdd a nyári fesztiválszezont velünk a Helló Hősök Fesztiválon a Budapest Parkban, vegyél részt a programokon és bulizz velünk és a sztár fellépőkkel hajnalig június 15-én!
CSATLAKOZZ!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss

Ez a raszta macska az internet új sztárja

Ez a raszta macska az internet új sztárja

Ezen a szegény macskán több kiló rasztás szőr volt, amitől mozogni alig bírt, kíváncsi vagy mi lett a sorsa?

Minden, amit az új iPhone-ról tudni lehet

Itt a szeptember, ami azt jelenti, hogy közeleg az új iPhone megjelenése! Kíváncsi vagy miben lesz más, mint a többi?