2014.06.05.@ 05.06

Vigyázz, J.Lo! Megcsal a pasid

Jennifer Lopez legutóbbi dalában még arról énekelt, hogy Casper élete szerelme. De most úgy tűnik, hogy a srác közel sem gondolja ugyanígy, mert kiderült, hogy két másik lánnyal is félrelépett!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Vigyázz, J.Lo! Megcsal a pasid

Az énekesnőt többször is figyelmeztették, mikor összejött a nála majdnem 18 évvel fiatalabb táncosfiúval. De Jen csak a szívére hallgatott, és nem figyelt azokra a pletykákra, amik szerint Casper csak a pénzére hajt, és a háta mögött másokkal is randizgat. Ezúttal viszont több bizonyíték is előkerült a srác hűtlenségével kapcsolatban, így végre felnyílhat az énekesnő szeme.

Casper ugyanis olyan óvatlan volt, hogy Instagramon kezdett el flörtölni egy Sofie Vissa nevű lánnyal, aki aztán az összes üzenetet és fotót felrakta az internetre. Ráadásul utána az is kiderült, hogy a dögös csajszi valójában pasi, csak nemrég nővé operáltatta magát. És ez még nem minden, mert a botrány kirobbanása után pár nappal jelentkezett egy másik lány is, aki Miami-ban bulizott együtt Casperrel, és ők is eléggé összemelegedtek. Az pedig már tényleg csak a jéghegy csúcsa, hogy ez a csajszi is fiúból operáltatta magát bombázóvá. Hű, Jen, ezek után reméljük, hogy tényleg szakítasz Casperrel, mert ennél sokkal jobbat érdemelsz!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss