2014.06.06.@ 13.06

Jaj ne! Ashton Kutcher nagy bajban van

Emlékszel még, hogy anno Ashton beperelt egy céget, amivel közösen csináltak volna egy valóságshowt? A színész akkor megnyerte a csatát, de közben kiderült, hogy nem volt túl tisztességes. Ezért most ő áll bíróság elé…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Jaj ne! Ashton Kutcher nagy bajban van

A sztori egy évvel ezelőtt kezdődött, amikor Ashton ügynöksége, a Katalyst Media beperelte a kaliforniai Department of Motor Vehiclest, vagyis az állami gépjármű hivatalt. Ugyanis egy közös valóságshowt tervezett a két cég, ami a DMV mindennapjairól szólt volna, viszont az utolsó pillanatban a motorosok meghátráltak a szerepléstől. Nem lett bírósági ügy a dologból, a két fél ugyanis négyszemközt megállapodott egy kártérítési összegben, és ezzel le is zárták a történetet. Legalábbis Mr. Kutcher ezt hitte… De miután Hedda Muskat, a DMV valóságshow ötletgazdája és leendő producere egy fillért sem látott az összegből, bepipult és beperelte a színész ügynökségét. Szóval Hedda most azzal vádolja Ashtont és csapatát, hogy szándékosan szabotálták a showt, vagyis csaltak és végig csak a kártérítési összegért ment a játszma, őt pedig nemcsak, hogy nem fizették meg, de a karrierjét is tönkrevágták.

Hűű, ezek azért durva vádak, ráadásul ha beigazolódnak, akkor akár több millió dolláros büntetést is jelenthetnek Kutcher cégének… Ajaj, Ashton, vajon tényleg ilyen rosszfiú lennél?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss