Weisz Fanni: Angyalból filmsztár

Az elmúlt hónapokban alaposan felgyorsult a tempó a modell életében. Őt választották egy jótékonysági kampány reklámarcának, emellett fotózásokra siet, sőt hamarosan a mozikban is láthatod!

2014.06.06. 11:06
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Weisz Fanni: Angyalból filmsztár

Ez az első alkalom, hogy jótékonysági akcióban veszel részt?

Nem, már egy ideje segítem a Hallatlan Alapítvány munkáját azzal, hogy népszerűsítem a videós jelnyelvi tolmács szolgáltatásukat, ami egyébként egy szuper dolog. Gyakorlatilag olyan, mintha a tolmácsomat a zsebembe hordanám, így mindig velem lehet, és nem kell izgulnom, hogy valahol nem fognak megérteni.

És mi a helyzet a modellkedéssel, össze tudod egyeztetni a fotózásokat a többi munkáddal?

Persze, mindig igyekszem úgy szervezni az életemet, hogy a két dolog működhessen együtt. Emellett úgy gondolom, hogy a modellkedés és a jótékonykodás erősítik egymást, hiszen akár egy márka arcaként is tudom népszerűsíteni a jelnyelvet.

De ha jól tudom, most ezek mellett színésznőként is kipróbálhatod magad, hiszen szerepet kaptál egy készülő filmben…

Igen, a Kincsem című filmben fogok szerepelni, ami a híres lóról szól majd. Pár éve a Jóban-rosszban sorozatban picit már belekóstolhattam a színészkedésbe, és nagyon megtetszett ez a világ, mert itt még fontosabb, hogy a testbeszédemmel is ki tudjam fejezni magam. Szóval ez egy szuper lehetőség számomra.

(Fotó: Debreczeni Zita)

Térjünk vissza kicsit a jótékonysághoz. Mit jelent neked, hogy te lehetsz a Vodafone arca, és pontosan mit csinálsz főállású angyalként?

Természetesen nagyon örülök neki. Tulajdonképpen már majdnem egy éve járjuk az ország különböző iskoláit, ahol előadásokat tartok. A célom pedig, hogy minél több halló ember megismerje a jelnyelvet, hiszen a siket babák nagy része egészséges családba születik, és ilyenkor a vizuális kommunikáció elengedhetetlen a fejlődésükhöz.

Mi volt eddig a legemlékezetesebb élményed a programban?

Nemrég Pécsett jártunk, és ott olyan nagy sikere volt az előadásomnak, hogy hamarosan elindítanak egy jelnyelvi szakkört is. Elképesztően jó érzés, hogy rengetegen jelentkeztek rá, és hogy ennyi egészséges ember érdeklődését sikerült felkeltenem.

Ezen kívül van más terved a közeljövőben?

Nemrég derült ki, hogy én képviselhetem Magyarországot a 2015-ös Világkiállításon Milánóban, ami szintén elképesztő. Igazából még mindig nem hiszem el, hogy ezek velem történnek. Annyira csodálatos és meseszerű élmény ez az egész. Izgatottan várom, hogy mi fog ott történni.

(Fotó: Debreczeni Zita)

Van valami titkos módszered, amitől mindig tele vagy energiával?

A film miatt elkezdtem ugye lovagolni, amit nagyon megszerettem, és ez rengeteg energiát ad.

A lovagláson kívül szoktál még valamit sportolni, hogy formában maradj?

Őszintén szólva nem nagyon szoktam edzeni. Szerencsére mindig is vékony alkatom volt, ezért nem kell külön azért sportolnom, hogy megőrizzem a vonalaimat.

Az egészséges kajákra mennyire figyelsz? Facebookon azért elég sok sütis képet szoktál posztolni..

Imádom a finomságokat, úgyhogy nem szoktam vigyázni a kalóriákkal. Ha megkívánok valamit, akkor meg is eszem. Persze néha van, hogy érzem, hogy most felszaladt rám egy kis felesleg. Ilyenkor kicsit visszafogom magam, de fogyókúrázni nem szoktam.

Modellként a szépségápolás azért biztos fontos neked. Milyen a mindennapi beauty-rutinod?

Tudom, hogy mindenki azt gondolja, hogy biztos sokat foglalkozom a külsőmmel, de valójában egyáltalán nem. Szerencsém van a bőrömmel is, mert ugyan kicsit száraz, de amúgy sosem volt gondom vele. Kozmetikumokat sem nagyon használok, csak ha tényleg érzem, hogy feszül a bőröm. Akkor is általában valamilyen természetes alapú krémet választok, mert inkább azokat szeretem.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss