Focisták mentik meg a világot

Kedvenc szexi focistáid a pályán általában egymás ellen versenyeznek, de most kivételesen összefogtak, hogy közös erővel harcoljanak egy jó ügy érdekében!

2014.06.10. 14:06
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Focisták mentik meg a világot

Oké, lehet, hogy nem te vagy a legnagyobb focirajongó a világon, de azért tuti téged is lenyűgöz a játékosok profizmusa, mikor a pasiddal nézel egy meccset, ugye? Persze nincs is annál vadítóbb, mikor a gólörömben megvillantják izmos felsőtestüket. De azért valld be, hogy azon is szoktál izgulni, hogy vajon sikerül-e nekik egy csel, vagy milyen ügyesen passzolnak egymásnak. Na, hát a Nike egy vadiúj animációs rövidfilmben most pont azt mutatja be, milyen lenne a foci világa, ha ezek az izgalmak egyszer csak eltűnnének. Egy gonosz tudós ugyanis olyan profi klónokat fejlesztett ki, akik sosem hibáznak. Ám emiatt teljesen uncsi lesz az egész játék, és még a legnagyobb rajongók is lemondanak kedvenc sportjukról.

A helyzet egészen odáig fajul, hogy még az olyan sztárok, mint Ronaldo, Ibrahimovic és Neymar is kénytelenek béna munkákat elvállalni. Még szerencse, hogy Ronaldo időben észbe kap, és ráveszi a többi játékost, hogy vágjanak vissza a szuper klónoknak egy mindent eldöntő meccsen. Végül aztán bebizonyítják, hogy ők a legjobbak, hiszen ők visznek életet a fociba. És hogy mi volt a Nike célja ezzel a vicces kampánnyal? A #riskeverything akcióval arra hívják fel a figyelmet, hogy bármibe is vágsz bele, azt csak teljes erőbedobással érdemes csinálnod. Lehet, hogy nem mented meg a világot, vagy nem éred el a célod azonnal, de legalább tudod, hogy mindent megtettél! Hát kell ennél jobb mottó a nyárra?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss