Minden széthullik Beyoncé és Jay-Z körül

Solange liftes botránya óta sorra kerülnek elő a meghökkentőbbnél meghökkentőbb infók Beyoncé és Jay-Z életéről, most például az, hogy nemcsak összevesztek a barátaikkal, de kétéves kislányukat, Blue Ivyt is hanyagolják!

2014.06.13. 11:06
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Minden széthullik Beyoncé és Jay-Z körül

Őszintén szólva azok után a cuki képek után, amit eddig a kis Blue Ivyról láttunk, nem gondoltuk volna, hogy a csöpség esetleg bármiben is hiányt szenvedhet. Beyoncé rajongói viszont nem így látják a szitut, a napokban ugyanis több, mint 2000-en írtak alá egy petíciót az énekesnő anyai gondviselését kifogásolva. A fanok szerint ugyanis a sztár kislányának haja annyira ápolatlan és fésületlen, hogy az már kellemetlenségeket okozhat a számára és nem egészséges. Elég ciki, nem?

Mindeközben viszont Jay-Z sincs könnyű szituban, azóta ugyanis, hogy Beyóval kihagyták a Kimye esküvőt, Kanye West eléggé összeveszett a rappersztárral. Méghozzá annyira, hogy legutóbbi koncertjén a közös dalszövegeikből kihagyta Jay-Z nevét! Ez pedig duplán kellemetlen, hiszen a két sztárpasit nem csak barátság, de szoros üzleti kapcsolatok is összefűzik…

Te sajnálod Beyoncét és Jay-Z-t, vagy inkább kiábrándultál belőlük?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss