Kate Middleton ikreket vár?

Azt már megszokhattuk, hogy mindenki imád találgatni, mikor Katalin hercegnő és Vilmos herceg családtervezéséről van szó, mostanában viszont több menő napilap is címlapon hozta a sztorit, hogy Kate ismét babát vár! Vajon hihetünk a pletykának?

2014.06.16. 16:06
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kate Middleton ikreket vár?

György herceg annyira édes baba, hogy nem is csoda, ha az egész világ arra vár, hogy kistesója szülessen! Nemrégiben viszont a Star magazin odáig merészkedett, hogy címlapon számolt be a hírről: Úton van az új örökös – de nem is egy, hanem rögtön két királyi csemete érkezik. Persze az, hogy mi igaz a sztoriból, egyelőre kérdéses, az viszont sokaknak feltűnt, hogy Kate Middleton mostanában sokszor keresi fel az orvosát. Sőt, több hivatalos eseményt is egészségügyi állapotára hivatkozva mondott le.

Meg nem erősített források emellett azt is tudni vélik, hogy Vilmos már nagyon vágyik egy újabb baba-projektre, sőt, ezúttal annak örülne a legjobban, ha kislánya születne! Hát, szerintünk jobb az ilyesmit nem elkiabálni, de ha a pletykák véletlenül mégis igazak, akkor fogadni merünk rá, hogy a következő királyi bébi pontosan olyan cuki lesz, mint a bátyja!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss