Olasz ízekkel Szicíliába (x)

Bár a fagyi és a jégkrém ősét már az ókorban is fogyasztották, a ma ismert formában a középkori Itáliában fejlesztették tökélyre. Így nem is csoda, hogy világszerte, beleértve Magyarországot is, élünk-halunk az olasz fagylaltért.

2014.06.16. 12:06
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Olasz ízekkel Szicíliába (x)

A Ragonese Kft-t a Szicíliából származó Maurizio Ragonese és magyar felesége alapították. Jeges finomságaikat a nagy múltú olasz fagylaltgyártás szakértelmével, a hazai fogyasztók ízlésvilágának megfelelően készítik több mint két évtizede. Újhartyáni üzemükből eredeti olasz főzött fagylaltkülönlegességek, és a legkülönfélébb sütemények, torták és desszertek kerülnek ki, közel 40 különböző ízben, a családi kiszereléstől a kisebb dobozos termékeken át egészen az egyszemélyes nyalánkságokig.  A Gelatiamo Capricci, a Gelatiamo Family, vagy a Gelatiamo Single egyaránt népszerűek a jégkrémekért rajongók táborában. A cég termékei között azok is megtalálják a kedvükre valót, akiknek figyelniük kell arra, hogy mit esznek. A Zero és Single Zero jégkrémek egészségkímélő, laktóz- és cukormentes édességek – mégis ugyanolyan ízletesek, mint cukorral készülő társaik. Ráadásul többféle vonzó ízben kaphatók.

Az Útlevél Szicíliába nyereményjátéknak köszönhetően most nemcsak az olasz ízekbe,  hanem az olasz életérzésbe is belekóstolhatunk.  Bármely Gelatiamo termék vásárlásával részt lehet venni a játékban. A vásárlást igazoló blokk adatait regisztráció után lehet feltölteni a www.gelatiamo.hu weboldalon.
A nyertes két főnyeremény lehetőség közül választhat: elviheti a vadonatúj Vespa Primaverát vagy elutazhat másodmagával Szicíliába. Hetente pedig egy menő Carrera napszemüveget, naponta pedig egy Zoppini karkötőt nyerhetnek a játékban résztvevők.

A nyereményjáték 2014. május 5-től augusztus 10-ig tart.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss