Leo 50 csajjal töltötte az estét

DiCapriónak sosem elég a jóból: ezúttal félszáz lányt kért meg arra, hogy legyenek vele egy egész éjszakán át és vegyenek részt egy őrült buliban!

2014.06.17. 16:06
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Leo 50 csajjal töltötte az estét

Legutóbb arról írtunk, hogy Leonardo DiCapiro kibérelte a világ egyik legnagyobb luxusjachtját csak azért, hogy a haverjaival igazán fényűző módon élvezhesse a foci VB-t. De most ennél is tovább ment, hogy még nagyobb legyen a felhajtás: 50 csajt hívott meg, hogy bulizzanak vele. Igen, jól olvastad ötvenet! A színész ugyanis egy éjszakára kibérelte a híres Pacha klubot, hogy kedvére bulizhasson, miután megnézte az aznapi focimeccset. „DiCaprio egymás után rendelte a méregdrága pezsgőket, majd a csajok megtanították neki a Bejinho no Ombro című szám koreográfiáját, amit Valesca Popozuda énekel.

Leonak ez annyira tetszett, hogy megkérte dj-t, játssza le nekik újra és újra. De nem tűnt úgy, hogy a színész bármelyik lánnyal is ki akarna kezdeni. Majd olyan hajnali négy körül mindannyian átmentek Leo jachtjára” – árulta el a klub egyik alkalmazottja, aki ott volt ezen a vad bulin.

Hát, lehet, hogy Leo végig igazi úriember volt, de azért szerintünk a barátnője, Toni Garrn biztosan drukkol már, hogy a VB mielőbb véget érjen!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss