2014.06.17.@ 13.06

Tessék? Ryan Gosling apa lett?

Nemrég még arról szóltak a hírek, hogy a szexi színész és Eva Mendes szakítottak. Így nem csoda, hogy mindenki meglepődött, mikor Ryan a hétvégén bejelentette, hogy titokban már hónapok óta apuka!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Tessék? Ryan Gosling apa lett?

Képzeld, tegnapelőtt Ryan egy cuki fotót posztolt a Facebook-oldalára, amin egy kisbabával pózolt, plusz a következő megható szöveget írta mellé: „Mivel ma van apák napja, gondoltam, megosztom veletek, hogy már én is átélhettem, milyen szülőnek lenni. Ez a kissrác 9 hónapos volt, amikor az apukája lettem. Az édesanyja és én nagyon jó barátok voltunk, mielőtt tavaly elhunyt rákban. Megígértem neki, hogy gondját viselem a kisfiának, és ezért örökbe is fogadtam. Ő volt a mindenem, rengeteg örömet hozott az életembe. Egy évvel később viszont jelentkezett a vérszerinti apja, hogy szeretné a kicsit magához venni. Ugyan harcoltam érte, de végül sajnos ő nyert. De ez a közös egy év megtanított arra, milyen a feltétel nélküli szeretet!”

Ugye, mennyire szívhez szóló ez a vallomás? Nem csoda, hogy a poszt majdnem 1 millió lájkot kapott a rajongóktól! Sajnos viszont kiderült, hogy az egész csak egy gonosz átverés, mivel idegenek feltörték a színész Facebook-oldalát, és ők írták ki helyette a hihetetlen sztorit. Ó, pedig már jó lett volna egy mini-Goslingot üdvözölni, nem igaz?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss