2014.06.18.@ 12.06

Nem hiszed el, ki kapott szerepet a Trónok harcában

Még az A-listás hírességek olyannyira odáig vannak a sorozatért, hogy akár egy aprócska szerepet is elvállalnának, csakhogy részük legyen a Westeros-sztoriban. Szóval ne lepődj meg, ha az egyik kedvencedet nemsokára a Lannisterek oldalán látod viszont!

Szabó Vivien
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nem hiszed el, ki kapott szerepet a Trónok harcában

Búskomor tekintet, hófehér bőr, titokzatos megjelenés – ugye, hogy Robert Pattinson máris előtted van, mint az egyik Trónok harca szereplő? A színész pedig tutira benne lenne egy ilyen akcióban, hiszen ő is imádja a sorozatot!

„Az egész hetem azzal telik, és tényleg egyfolytában ezt csinálom, hogy várom a sorozat következő részét. Ja, és ha nem tetszik az epizód, akkor tutira el van rontva az egész hetem. Szó szerint nem imádok semmi mást annyira, mint a Trónok harcát, na jó talán a családomon kívül.” – vallotta be egy interjúban Robert, ami azért elég megdöbbentő.

Sőt, nemrég azt is elárulta, hogy akár egy rövid epizódszerepet is szívesen elvállalna, mert neki lenne megtiszteltetés, ha felbukkanhatna egy érdekes figuraként. Még az a szerencse, hogy a következő évadra még csak most zajlanak a válogatások, így a srácnak simán van esélye bekerülni. Ráadásul a készítők is kacérkodnak a gondolattal, hogy minél több ismert név legyen a sorozatban.

Hú, te melyik melyik ház pártfogójaként tudnád elképzelni Pattinsont?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss

Ez a raszta macska az internet új sztárja

Ez a raszta macska az internet új sztárja

Ezen a szegény macskán több kiló rasztás szőr volt, amitől mozogni alig bírt, kíváncsi vagy mi lett a sorsa?

Minden, amit az új iPhone-ról tudni lehet

Itt a szeptember, ami azt jelenti, hogy közeleg az új iPhone megjelenése! Kíváncsi vagy miben lesz más, mint a többi?