2014.06.20.@ 17.06

Életre kelt a Jégvarázs hercegnője

Képzeld, az egyik kedvenc Disney-hősnődről kiderült, hogy nemcsak a vásznon létezik, hanem Elsa igazából egy hús vér lány, aki hamarosan meghódítja Hollywoodot!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Életre kelt a Jégvarázs hercegnője

Életre kelt a Jégvarázs hercegnője

Életre kelt a Jégvarázs hercegnője

Fotó megosztása:

Eddig azt hitted, hogy a mesehősökkel csak akkor találkozhatsz, ha megnézed a kedvenc animációs filmjeidet? Hát tévedtél, ugyanis a Jégvarázs hercegnője akár még az utcán is szembe jöhet veled, mivel egy 18 éves floridai lány, Anna Faith Carlson a tökéletes mása Elsának! A csajszi persze tisztában van ezzel a hihetetlen adottságával, és miután megnézte a filmet, fel is töltött egy olyan fotót az Instagramra, ahol az „ikerpárjával” pózol. Naná, hogy rögtön felfigyeltek rá, és pillanatok alatt 350 ezer követője lett.

De Anna nem véletlen akarta, hogy minél többen beszéljenek róla, mivel az a terve, hogy bekerül az Egyszer volt, hol nem volt című sorozatba, aminek a következő évadában Elsa is szerepel, de még nem tudni, ki alakítja majd. A lány nagyon szeretné, ha az alkotók is értékelnék ezt a hasonlóságot és a negyedik évadban már ő játszhatná el ezt a szerepet, és így betörhetne a filmiparba is. A fiatal lány már az általános iskola óta színészkedik, vagyis pontosan maga előtt látja a jövőjét, ráadásul az utóbbi időben direkt úgy kezdett el öltözködni, akárcsak a Jégvarázs hercegnője, hogy még feltűnőbb legyen a hasonlóság. És hogy lehet-e ezt még tovább fokozni? Igen, mivel a csajszinak van egy lánytesója, aki pedig Elsa húgának, vagyis Annának a bőrébe szokott bújni. Ugye milyen mesés sztori? Kattinstátok végig a galériát a többi képért!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss