2014.06.20.@ 12.06

Lady Gaga börtönbe kerülhet

Az énekesnő pár hete mindenhova magával viszi kiskutyáját, de most a jelek szerint túl messzire ment, és súlyos következményei lehetnek annak, ahogy a kis kedvencével bánt!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Lady Gaga börtönbe kerülhet

Lady Gaga stílusát eddig is sokan bírálták, ám most még a saját rajongói is ellene fordultak, annyira felháborodtak a legutóbbi akcióján. Az énekesnő ugyanis néhány napja olyan fotókat posztolt a kutyusáról az Instagramra, amin teleaggatta ékszerekkel. Az még hagyján, hogy láncokat és karkötőket tett a nyakára és a mancsára, de igazán azzal verte ki a biztosítékot, hogy a fülébe egy klipszet tett! Nem csoda, hogy sorra kapta az olyan kommenteket, mint: „Ez már embertelen!” és „Hogy bánhat ilyen kegyetlenül ezzel az állattal?”

Vaúúúú, ugye nekem van a legszebb dog-ékszereim?

A sok negatív hozzászólás mellett pedig még a legismertebb állatvédő szervezet, a PETA is figyelmeztette Gagát: „Az egy dolog, hogy az énekesnő teljesen kényelmetlen és viselhetetlen ruhákba bújik. Ez az ő felelőssége, viszont a kutyájának esélye sincs, hogy tiltakozzon, ha nem érzi jól magát valamiben” – írta egy közleményben az egyik képviselőjük. Ráadásul nem ez az első eset, amikor az állatvédők megkérdőjelezik a sztár viselkedését, ugyanis egy hónappal ezelőtt azon akadtak ki, hogy valódi szőrmét viselt. Vagyis Gagának nagyon kell vigyáznia, hogy mit tesz a közeljövőben. Ha ugyanis csak még egy hasonló eset előfordul, biztosan nem ússza meg súlyos következmények nélkül, mivel ennyi felszólítás után a szigorú állatvédelmi törvények miatt a következő útja a börtönbe is vezethet!

Úgy látszik, a kutyus is az extrém stílusra bukik, akárcsak a gazdija.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss