Harry herceg ultimátumot kapott

A jóképű trónörökös szinte megállás nélkül bulizik, mióta szakított Cressidával. A legújabb akciójával pedig alaposan kihúzta a gyufát a családjánál, a királynő ezért választás elé állította…

Harry herceg ultimátumot kapott

Arról már korábban írtunk nektek, hogy Harry herceg nemrég Magyarországon járt egy esküvő miatt, ahol természetesen óriásit bulizott. De most kiderült, hogy a parti sokkal őrültebb volt, mint azt valaha gondoltuk volna! Az egyházi szertartás után ugyanis Esztergomból a szlovákiai Béla kastélyba utazott a násznép, az ott dolgozó pincérek pedig a napokban minden részletet kifecsegtek a lagziról. A beszámolók szerint az ünneplés már péntek este elkezdődött, Harry pedig már akkor sem fogta vissza magát, mivel folyamatosan rendelte magának a rumos kólákat és Bloody Maryket. Hm, nem is csoda, hogy állítólag hajnali 6-kor egyszerűen elaludt a bárpultnál!

De a parti másnap sem állt le, mert az esküvő után szintén reggelig tartott a tombolás. Harry pedig annyira belefeledkezett a bulizásba, hogy még a telefonját és pénztárcáját is elhagyta. Szerencsére végül egy pincér megtalálta, és visszaadta neki, de így is elég kínos volt az eset. És ha ez még nem lenne elég, kiderült, hogy a herceg egyik exe, Chelsy Davy is a vendégek között volt, és szinte végig együtt lógtak. Sőt, vasárnap hajnalban a buli befejezéseként még a medencében is csobbantak egyet!

Az egyik vendég még egy fotót is készített vasárnap hajnalban, mielőtt Harry a medence felé vette volna az irányt a lányokkal

Ezek után persze érthető, hogy a királynő nagyon dühös lett, mikor értesült az egészről. Állítólag rögtön magához is rendelte unokáját, és megmondta neki, hogy ezentúl vagy felhagy az őrült bulizással, vagy újra katonai szolgálatra küldi, hogy fegyelmet tanuljon. Hát, reméljük, Harry, hogy helyesen döntesz, mert nem szeretnénk, ha a féktelen partik miatt az életedet kéne veszélyeztetned a harctéren!

Még több

friss