2014.06.23.@ 16.06

Zac Efron és Channing Tatum dzsungelharcos lesz

Találós kérdés következik: mi az, ami még annál is vadítóbb, mint mikor Zac és Channing a mozivásznon villantja meg szexi felsőtestét? Hát, amikor mindezt a dzsungelben teszik, miközben mindenféle izzasztó kalandban vesznek részt!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Zac Efron és Channing Tatum dzsungelharcos lesz

Nem, nem egy újabb Tarzan-feldolgozásról van szó. Képzeld, a két dögös színész Bear Grylls legújabb műsorában, a Running Wild-ban fog szerepelni. Az angol kalandorsrác ugyanis azt találta ki, hogy ezúttal nem egyedül küzd meg a természet kihívásaival, hanem több híres pasit is magával visz a vadonba. “A sztárokat így egy teljesen új oldaláról ismerheti majd meg a közönség, hiszen a dzsungelben nem számít, hogy valaki híres színész. Itt mindenki a legőszintébb arcát mutatja, mivel egy teljesen új világba csöppen” – nyilatkozta Bear az új műsoráról.

És hogy milyen kalandokra számíthat Zac és Channing? A túlélőművész egyelőre még csak annyit árult el, hogy az adrenalinlistáján szerepel ejtőernyős ugrás hegyek között, sziklamászás és villámló zivatarban túrázás is. De hogy melyik kalandban melyik színész vesz részt, az majd csak július 28. után derül ki, mert akkor debütál az új széria. Hát, reméljük, a fiúk jól felkészültek, mert mi alig várjuk, hogy megnézhessük, hogyan boldogulnak az őserdőben!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss