A királynő kivételezik Vilmossal?

Úgy tűnik, a királynő nem zavartatja magát, ha az unokáiról van szó, hiszen míg Vilmost folyamatosan nagyobbnál-nagyobb ajándékokkal lepi meg, Harry mindig a rövidebbet húzza…

2014.06.24. 05:06
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A királynő kivételezik Vilmossal?

Vilmos herceg múlt héten ünnepelte a szülinapját, amire természetesen nagymamájától, II. Erzsébettől is csudaszuper ajándékot kapott – méghozzá 11 millió dollár értékű magánhelikoptert! A figyelmes királynő ugyanis szerette volna megkönnyíteni Vilmos és Kate állandó ingázását a különböző hivatalos programok között és úgy gondolta, ez az ajándék a legjobb módja annak, hogy ezt megtegye.

És mit kap eközben Vilmos öccse, Harry herceg? Leginkább kemény ultimátumokat! Nem elég ugyanis, hogy a kisebbik hercegnek teljesen vissza kell vennie a bulizásból, de a királynő a legutóbbi hírek szerint azt is megtiltotta neki, hogy volt barátnőjével, Cressidával találkozzon!A királyi családhoz közeli források ugyanis azt mesélik, hogy miután Cressida beindította a színésznői karrierjét, a királynő komolyan elbeszélgetett Harryvel, és elmagyarázta neki, szerinte milyen is lenne egy megfelelő feleség a számára. Végül pedig arra is megkérte, ne beszéljen többet a lánnyal.

Oké, elismerjük, hogy Harry sokkal vadócabb, mint anno Vilmos volt, de talán ezúttal Erzsébet egy kicsit messzire ment, ugye?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss