2014.06.25.@ 11.06

Levetkőztettük a legszexibb sorozatsztárokat

Fogadjunk, a te fejedben is sokszor átfut tévénézés közben, hogy bárcsak ruha nélkül is láthatnád kedvenc pasiszereplőidet, ugye? Akkor most figyelj, mert teljesítettük a kívánságodat!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Levetkőztettük a legszexibb sorozatsztárokat

Ó, Mr Archibald!

Ugyan Chace Crawford a Gossip Girlben mindig nagyon elegánsan jelent meg, de szerencsére találtunk róla egy olyan fotót, ahol még csak felhúzza magára az ingét, így minden egyes kockáját szemügyre veheted!

Igazán démoni!

Hm, a Vámpírnaplók sztárja szerintünk biztos befutó bármilyen vizes póló, jobban mondva vizes ing versenyen. Hiába a hűs víz, Ian Somerhalder el tudja érni, hogy így is meleged legyen!

Mégis tudsz valamit,Havas Jon!

Nehéz eldönteni, hogy a Trónok harca szereplőjének ellenállhatatlan mosolyát vagy inkább a kockáit csekkold előbb, ugye? Az tuti, hogy Kit Harington pontosan tudja, mivel kell a csajokat levennie a lábukról!

Vegyél mély levegőt!

Egyből te is szaporábban lélegzel, ha megnézed ezt a cuki képet a Teen Wolf sztárjáról! Tyler Hoechlin még kissé kifáradva is irtó dögös!

Le a törölközővel!

Szerencsére Stephen Amell testét ezúttal nem a fekete csuklyás öltözéke borítja, mint a Zöld íjászban. De akár még az a törölköző is lekerülhetne róla.

Fuss velem!

Még az edzés is könnyebben menne, ha egy olyan dögös pasival futhatnál együtt, mint Brant Daugherty a Pretty Little Liars-ből, nem? Bár lehet, hogy nem tudnál a helyes légzésre figyelni, ha póló nélkül kocogna melletted.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss