2014.06.27.@ 16.06

Letartóztatták a Transformers sztárját

Shia LaBeouf sosem a jófiús stílusáról volt híres, de most annyira botrányosan viselkedett, hogy a rendőrök bilincsben vitték el!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Letartóztatták a Transformers sztárját

A színész az utóbbi időben folyamatosan felhívja valamivel magára a figyelmet. Legutóbb az egyik filmjének bemutatójára egy papírzacskóval a fején jelent meg, majd egy alkalommal a fotósokra is rátámadt. Ezúttal pedig egy színházban csinált akkora balhét, amit már a körülötte lévők sem tűrhettek szó nélkül. A sztár a Studio54 nevű színházban nézte a Cabaret című előadást, miközben rágyújtott, piszkálta a mellette ülőket, hangosan beszólt a szereplőknek, és állandóan felugrált a helyéről. A szünetben ugyan figyelmeztették a biztonsági őrök, hogy távoznia kéne, de ő zavartalanul folytatta, így a színház vezetősége végül kihívta a rendőröket, akik le is tartóztatták. Szemtanúk szerint a zsarukkal szemben se fogta vissza magát, sőt le akarta köpni őket, emiatt végül pedig egy maszkot kellett viselni.

Hát, Shia, régebben még nagyon bírtuk a vagány stílusod, de a botrányos viselkedésed miatt most lekerültél az álompasi listánkról!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss