Nyíregyháza- Sóstógyógyfürdő: Több, mint élmény!(x)

A varázslatos Nyírségbe invitálunk, hogy néhány fantasztikus napot tölts el abban a városban, amit még Krúdy Gyula is izgalmasnak talált.

2014.06.27. 16:06
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nyíregyháza- Sóstógyógyfürdő: Több, mint élmény!(x)

Hiszen, van egy város Magyarországon, amely szorgalmával, tenni akarásával, az itt élő emberek kitartó munkájával egy álmos kis településből pezsgő életű, sokszínű megyeszékhellyé lett. Egy város, mely vendégszeretetével, adottságaival, hangulatos belvárosával, műemlékeivel, gazdag kulturális életével vonzza látogatóit. Múlt századi kis házak, polgári épületek, templomok, parkok, szobrok, virágok, szökőkutak, árnyas sétányok, melyek évszakról-évszakra más arcukat mutatva teszik egyedülállóvá Nyíregyházát, amit látnod kell!


KalandoZoo: Sóstózoo
Az ország legizgalmasabb állatparkjában számos élmény vár Rád. A Zöld Piramisban találkozhatsz komodói sárkányokkal, orángutánokkal, elefántokkal és függőhidakról csodálhatod az egzotikus növényeket. Az Ócenáriumban eléd tárul az Indiai óceán élővilága cápákkal. Tarzan ösvényét, ha végigjárod zsiráfok, gorillák, törpe víziló család vagy oroszlánok mindennapjaiba pillanthatsz be. S, ne felejtkezz el az országban egyedül itt található fehér tigrisről!

Kényeztesd magad! Vizek Varázsa
Minden korosztály megtalálja a számára megfelelő szórakozást: regenerálódás, gyógyító kezelések, Kincses-sziget, csúszdák, hullámmedence. A Parkfürdő medencéiben frissítő koktélok várják a fürdőzőket Magyarország legnagyobb pool-bárjában.

Régmúlt idők, Sóstói Múzeumfalu
Népi hagyományokkal ismerkedhetsz meg a tájjellegű építészet különleges világában, a vidék legnagyobb skanzenjében.

További információk

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss