2014.06.30.@ 16.06

Mégis megmenekülhet Beyoncé és Jay-Z házassága?

Úgy tűnik, Jay-Z nem akar belenyugodni abba, hogy elveszíti Beyoncét és tényleg mindent megtesz, hogy helyrehozza a házasságukat!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mégis megmenekülhet Beyoncé és Jay-Z házassága?

Mióta Beyoncé tesója, Solange kirobbantotta a botrányt a sztárvilág álompárja körül, mindenki azt találgatja, hogy vajon tényleg veszélyben van-e Beyoncé és Jay-Z házassága. A pletykák persze rögtön szárnyra kaptak – sokan azt állították, hogy a rapper Rihannával lépett félre, Beyo pedig dögös testőrével vigasztalódik

Most mégis úgy néz ki, hogy az egykor tökéletesnek tűnő házasságot a Jay-Z nem akarja veszni hagyni, és elhatározta, mindent megtesz, hogy visszahódítsa szerelmét. Első lépésben például elkérte Chris Martin és Gwyneth Paltrow pszichológusának telefonszámát, akihez már be is jelentkeztek egy párterápiára (reméljük, ők sikeresebbek lesznek vele, mint a másik páros). Sőt, Jay még arra is hajlandó volt, hogy minden kapcsolatot megszakítson Rachel Roy divattervezővel, akivel szintén többször hírbe hozták az utóbbi időben.

Szóval a rapper házasságmenő-projektje hivatalosan is fut, és úgy tűnik, Beyoncénak bejön Jay-Z igyekezete, hiszen közös turnéjuk legutóbbi állomásán szenvedélyes csókot váltottak a színpadon.

Szerinted sikerül majd a sztárpárosnak kilábalni a hullámvölgyből?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss