2014.07.01.@ 14.07

10 dolog, amit nem tudtál Kim Kardashianról

Azt hitted már a legapróbb infókat is kívülről fújod a legismertebb valóságshow sztárról? Pedig most fogadjunk, hogy meglepődsz néhány extra titkon!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

10 dolog, amit nem tudtál Kim Kardashianról

1. Kim tanár szeretett volna lenni kiskorában. Így már érthető miért csípi úgy a blúzokat és a szigorú ceruzaszoknyákat!

2. A főiskolai évei alatt az édesapja zenei marketing cégénél, a Movie Tunes-nál dolgozott.

3. Paris Hiltonnal egy iskolai előkészítőbe járt, és folyamatosan elkísérte őt a bulikba, így érte el, hogy a paparazzók egy idő után felfigyeltek rá egzotikus külseje, és nőcis idomai miatt. Utána Hilton kisasszonnyal pont azért vesztek össze, mert Paris féltékeny lett rá, és azzal is megvádolta, hogy az ő hátán kapaszkodott fel.


4. Mielőtt ismertté vált, Lindsay Lohan és Brandy stylistja is volt.


5. Nagyon vallásos nevelést kapott egész gyerekkorában, és a tesóival, Kourtney-val és Khloé-val minden vasárnap templomba járnak.


6. Produkciós irodát alapított, aminek a Kimsaprincess nevet adta, és három tornavideót is a piacra dobott. Hát, ha valaki olyan kerek popóra vágyik, mint amilyen az övé, akkor ezt nem szabad kihagyni!


7. Mielőtt felveszi az ékszereit, hajszárítóval átfújja őket, hogy ne legyenek olyan hidegek.


8. Még a zenei piacra is próbált betörni, és 2011-ben előrukkolt a Jam című dallal. Hoppá, még a végén eszébe jut duettet énekelni a férjével, Kanye Westtel is?

9. Nemcsak szuper stylist, énekes, producer, hanem íróként is bizonyított, mivel a tesóival egy könyvet is kiadott Kardashian Konfidental címmel.


10. A valóság showjának egyetlen epizódjával 15 ezer dollárt, vagyis körülbelül 3 és fél millió forintot keres!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss