2014.07.01.@ 11.07

A világ legdögösebb agglegénye: Joe Manganiello

Ta-daaam: az „Akire a leginkább érdemes lecsapni”-díjat kapja, a True Blood szexis vérfarkasa. Nem csoda, hogy őt választották a legdögösebb egyedülálló pasinak!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A világ legdögösebb agglegénye: Joe Manganiello

A világ legdögösebb agglegénye: Joe Manganiello

A világ legdögösebb agglegénye: Joe Manganiello

Fotó megosztása:

Hmm, szexis is, híres is, na és még mindig egyedülálló – ugye, hogy ez milyen ritka kombináció? Pedig Joe Manganiello mindhárom szuper tulajdonsággal rendelkezik, ezért kiérdemelten kapta meg a Világ legdögösebb Agglegénye címet a People magazin szavazásán.

Ezzel pedig olyan pasikat utasított maga mögé, mint Zac Efron, Ryan Gosling és Scott Eastwood. Ráadásul a True Blood és a Magic Mike filmek sztárja nemcsak szexis, hanem még szuper jó fej is: „Részben szicíliai vagyok, ebből következően pedig nagyon szenvedélyes és forróvérű . Vagyis, ha te nem csíped az ilyen típusú pasikat, akkor én nem neked vagyok kitalálva.” – nyilatkozta az újságnak, ahol azt is elárulta, hogy mit tart egy csajon a legvonzóbbnak. „Odáig vagyok az illatokért. Ez már csak azért is vicces, mivel egy vérfarkast alakítok, akinél fontos a szaglás. De tényleg nem tehetek róla, de a finom illatok beindítanak, különösen azon a részen, ahol a nő nyaka találkozik az állával. Ahh, az maga a mennyország!”. Hiába, tényleg nagyon tüzes a pasi, akire érdemes lecsapni. De ha a szövege nem győzött meg, akkor garantáljuk, hogy a kockái majd beszélnek helyette…

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss