2014.07.02.@ 16.07

Kiderült Nicole Scherzinger titka

Ugye te sem gondoltad volna a gyönyörű énekesnőről, hogy valaha is étkezési zavarokkal küzdött? Pedig hiába tökéletes az alakja, most bevallotta, hogy régebben egyáltalán nem volt megelégedve magával!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kiderült Nicole Scherzinger titka

Az énekesnő bomba testéért világszerte odavannak a pasik, de Nicole egy interjúban most elmesélte, hogy mindezért hatalmas árat fizetett. Képzeld, hiába szárnyalt a karrierje a Pussycat Dolls-szal, nyolc éven keresztül teljesen padlón volt, annyira kikészítette a bulimia. „Egyre gyengébb lett a hangom, nem tudtam végigénekelni a koncerteket, és egyszer a menedzserem ájultan talált a hotelszobában” – idézte fel a nehéz időszakot. “Arra gondoltam, hogy elveszíthetek mindent, ami fontos nekem, ha saját magamat nem szeretem eléggé. Egy nap úgy éreztem, hogy most eljutottam a végső pontig, és azt mondtam magamnak, ezt nem csinálhatom tovább. Szomorú voltam, mikor rájöttem, mennyire elpazaroltam az életem. Kívülről minden szupernek tűnt, de belülről mégis elveszett voltam. Ez egy igazán sötét korszak volt.”

A helyzetet ráadásul súlyosbította, hogy az énekesnő még a családja és barátai előtt is szégyellte magát, ezért igyekezett az egészet titokban tartani. Szerencsére végül miután 2009-ben kiszállt a csapatból, elkezdett terápiára járni, és legyőzte a betegségét, azóta pedig kizárólag sporttal és egészséges táplálkozással tartja formában magát.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss