2014.07.03.@ 16.07

Vége Angelina és Brad boldogságának?

A színésznőről eddig is tudtuk, hogy fiatalon rengeteg vad dolgot művelt. De most felbukkant róla egy videó, amin annyira botrányosan viselkedik, hogy Brad állítólag már a szakítást fontolgatja!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Vége Angelina és Brad boldogságának?

A videót még a 90-es években készítette egy Franklin Meyer nevű férfi, aki azt állítja, hogy ő volt Angie drogfutára, és többször együtt lógtak a színésznő lakásán. Az egyik ilyen összejövetelen készült az a 16 perces felvétel, amin Angelina nagy adag heroinnal lövi be magát, majd önkívületi állapotban részletesen beszámol a szexuális életéről. Többek között azt is hosszasan ecseteli, hogy akkori férjének, Billy Bob Thortonnak hatalmas a férfiassága, és hogyan szokta kényeztetni.

Nem csoda, hogy a színésznő mindent megtesz, nehogy nyilvánosságra kerüljön a videó. Meyer ugyanis most arra vár, melyik internetes oldal hajlandó a legtöbbet fizetni a felvételért, de Angie is beszállt a licitbe, hogy megakadályozza a botrányt. Azt viszont már így se tudta megelőzni, hogy Brad megnézze a videót. Közeli barátaik szerint pedig annyira megdöbbent rajta, hogy most az egész kapcsolatukat megkérdőjelezte, mert rá sem ismer arra a nőre, akibe anno beleszeretett. Hű, reméljük, Angie-nak sikerül kiengesztelnie, mert nagyon várjuk már, hogy összejöjjön a régóta tervezett esküvő!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss