2014.07.04.@ 10.07

Harry herceget elvonóra küldik

A fiatal trónörökös sosem titkolta, hogy imád bulizni. De úgy látszik, az elmúlt hetekben annyira túlzásba vitte a féktelen partizást, hogy a családja kénytelen volt közbeavatkozni.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Harry herceget elvonóra küldik

Arról már korábban beszámoltunk nektek, hogy Harry újra teljes gőzzel buliüzemmódba kapcsolt, mióta tavasszal szakított Cressidával. Egy londoni klubban például go-go táncosokkal partizott, nemrég pedig egy barátja lagziján Szlovákiában annyira befeledkezett a bulizásba és a koktélokba, hogy még a telefonját és pénztárcáját is elhagyta. Nem csoda, hogy ezek után a királynő is figyelmeztette, hogy jobban tenné, ha felhagyna a partizással.

De úgy tűnik, Harry egyáltalán nem hallgatott rá. Legutóbb ugyanis Brazíliában járt a foci vébén, és bizony ott sem fogta vissza magát. Képzeld, a beszámolók szerint az egész út alatt minden este őrült bulikat csapott, ahova szexi szambatáncosokat is meghívott. A királyi család ezért most már komolyan aggódik miatta, és állítólag amint hazaért, elbeszélgettek vele, hogy sürgősen elvonókúrára kell mennie. Hát, reméljük, Harry, hogy ezúttal megfogadod a családod tanácsát!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss