2014.07.04.@ 04.07

Nina és Ian újra együtt?

Nem fogjátok elhinni, de valakinek sikerült kiharcolnia, hogy Nina Dobrev végre adjon még egy esélyt a kapcsolatának Ian Somerhalderrel…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nina és Ian újra együtt?

Ez a személy pedig nem más, mint a szépséges színésznő anyukája, aki állítólag megelégelte, hogy kislányát a bulvárlapok Hollywood összes agglegényével összehozták. Azóta ugyanis, hogy Nina és Ian szakítottak, a sztárcsajszi megállíthatatlanul belevetette magát a bulizásba és a pasizásba, ami a mama szerint már a karrierjére is veszélyessé vált!

Hiszen míg korábban Nina feddhetetlen hírnevének köszönhetően mindig legújabb szerepeivel és sikereivel szerepelt a címlapokon, addig mostanában szinte csak a csábításairól hallani, amit már a rajongók is kezdenek megelégelni. Szóval Michaela Dobreva úgy döntött, itt az idő, hogy közbelépjen, és rábeszélte Ninát arra, hogy tegyen még egy próbát szexi expasijával, Ian Somerhalderrel, aki azóta is szingli.

Hát, ezek szerint az esélyeink ismét rohamosan romlanak a Vámpírnaplók szexi pasijánál, de semmi baj! Ian, ha Nina esetleg megint lepattintana, a mi vállunkon kisírhatod magadat!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss