2014.07.04.@ 16.07

Robbie Williams eltörte egy rajongója karját

Az énekes egyik koncertjén egy olyan váratlan incidens történt, amit Robbie azóta is bán. Ráadásul az esetet fel is vették videóra!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Robbie Williams eltörte egy rajongója karját

Robbie-val korábban gyakran előfordult, hogy könnyen kihozták a sodrából, ám azért az még tőle is túlzás lett volna, hogy bántsa egy rajongóját. Ezúttal is egy totális véletlen miatt történt úgy, hogy az egyik koncertjén balesetet okozott. A szexi énekes ugyanis épp a Swing Both Ways showjával lépett fel, mikor az egyik szám közepén a színpad elé ugrott, hogy pacsit adjon az első sorban állóknak. Csakhogy véletlenül megbotlott, így szinte rázuhant az emberekre, többek között egy nőre is, aki olyan szerencsétlenül esett, hogy eltörte a karját. A pórul járt rajongó sérüléseit persze még a koncert alatt ellátták és kórházba is szállították, de még azóta is súlyos fájdalmai vannak. Ráadásul a lánya még egy tweet-et is írt Robbie üzenőfalára az eset után: „Ráestél az anyukámra, és ő törött karral kórházba került, de te sosem kértél bocsánatot!”. Szegény Robbie persze mikor meglátta a bejegyzést, totál kiakadt, hiszen fogalma sem volt arról, hogy mit tett (ez azon a videón is látszik, amit a koncert alatt készített egy másik rajongó:

Robbie természetesen azóta felvette a kapcsolatot a nővel, és tuti, hogy nagyvonalúan kárpótolja majd, például egy magán koncerttel.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss