2014.07.07.@ 05.07

Kristen Stewart újra bevadult

A Twilight sztárjának nemcsak a Robert Pattinsonnal való kapcsolata, hanem kis híján a karrierje is tönkrement, mikor két éve viszonyt kezdett egy házas pasival. De úgy látszik, Kristen nem tanult az esetből, mert most megint más szerelmére hajt…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kristen Stewart újra bevadult

Ugye emlékszel még, milyen hatalmas botrányt okozott, mikor kiderült, hogy a színésznő félrelépett a Hófehér és a vadász rendezőjével, Rupert Sanders-szel? És hiába tűnt úgy, hogy Rob megbocsátotta az affért, Kristen karrierje hirtelen mélyrepülésbe kezdett, mert azóta egy filmje sem lett igazán sikeres. De a csajszi a jelek szerint ezzel egyáltalán nem foglalkozik, mert újra egy foglalt sráccal kezdett ki – ráadásul nem mással, mint Demi Moore pasijával, Sean Fridayjal!

És ez még nem minden, mert Kristen állítólag szó szerint Demi orra előtt csapott le a fiújára! A két színésznő ugyanis egy jövőbeli közös film miatt ebédelt együtt, ahol Sean is ott volt, de a szemtanúk szerint Kristent az üzleti dolgok helyett inkább a 27 éves srác érdekelte. Ezért amíg Demi kiugrott a mosdóba, gyorsan elkérte Sean telefonszámát, és azóta is megállás nélkül flörtüzikkel bombázza. Elég merész, igaz?

Kristen, mi a helyedben azért vigyáznánk, mert Demi biztos nem bocsájtja meg, ha még egyszer lenyúlja egy fiatalabb színésznő a szerelmét!

Demi és Sean év elején még nagyon boldognak tűntek együtt…

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss