2014.07.07.@ 11.07

Miley még mindig gyászol

Az énekesnőt nemrég nagyon megviselte az egyik leghűségesebb barátja elvesztése, amit most úgy próbál feldolgozni, hogy magára varratta a képmását.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Miley még mindig gyászol

Korábban már írtunk róla, hogy Miley teljesen összetört a gyásztól, amikor megtudta, hogy kedvenc kutyusa, Floyd elpusztult, miután egy puma megsebesítette az énekesnő saját kertjében. Akkor az énekesnő folyamatosan szomorú bejegyzéseket posztolt, sőt, egy koncertjén könnyekben tört ki. A jelek szerint viszont hiába az eltelt idő, Miley azóta sem tudta feldolgozni ezt a fájdalmas esetet, ezért most egy rendhagyó módot talált ki arra, hogy valahogy túltegye magát a veszteségen.


A hétvégén ugyanis Miley egy új tetkót villantott meg a rajongói előtt, amit a kis kedvence képe díszít és egy felirat: „Egy kis segítség a barátoktól”.

Képzeld, az aranyos, logó szerű mintát ugyanis nemcsak a sztár varratta fel, hanem két barátja is, akik így próbálják támogatni az énekesnőt ebben a nehéz időszakban.

Hát, szerintünk nagyon szép gesztus volt a haveroktól, hogy osztoznak Miley fájdalmában. Neked hogy tetszik ez a kutyusos tetkó?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss