2014.07.07.@ 16.07

Pippa Middleton kiakasztotta a királyi családot!

Képzeld, Katalin hercegné kishúgának legutóbbi interjúja elég érdekesre sikerült, egy talkshow riporterére ugyanis olyan panaszáradatot zúdított, amellyel még a királyi családot is sikerült magára haragítania.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Pippa Middleton kiakasztotta a királyi családot!

Kevesen mondhatják el magukról, hogy olyan családba születtek és olyan életet élhetnek, mint Kate Middleton, vagy kishúga, Pippa. Éppen ezért nagyon furán veszi ki magát, ha egy ilyen kivételes helyzetben élő híresség panaszkodni kezd, ráadásul egy országos beszélgetős műsorban! Pedig Pippa legutóbb épp ezt tette, hiszen ahogy elmondta, nagyon nehéz élet az övé, mivel pár hónap leforgása alatt az élete teljesen kifordult a normálisból. A testvére esküvője óta ráadásul folyamatosan meg kell küzdenie a felé támasztott elvárásokkal, sőt, a lesifotósok is minden lépését követik. A királyi család, különös tekintettel Katalinra és Vilmosra, viszont egyáltalán nem volt elragadtatva Pippa húzásától, mert szerintük egyáltalán nem vet jó fényt rájuk az ehhez hasonló hozzáállás.

Hát, mi megértjük, amiért Pippa úgy érzi, fenekestül felfordult az élete, de talán mégis jobban tenné, ha végiggondolná a monarchia és a testvére érdekeit is, mielőtt elsorolja a sérelmeit, ugye?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss