2014.07.09.@ 04.07

Jön az új Harry Potter könyv?

Mágusok figyelem, kapaszkodjatok a süvegetekbe! Váratlan hír rázta meg a varázsvilágot, J. K. Rowling ugyanis megjelentetett egy új Harry Potter-sztorit.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Jön az új Harry Potter könyv?

De ha most arra gondolsz, hogy a történet ott folytatódik, ahol a Halál ereklyéi anno véget ért, akkor tévedsz. Rowling nemrég publikált új novellájában ugyanis – amit a saját Harry Potter rajongói oldalán, a Pottermore-on tett közzé – Harry már felnőtt, családos varázslóként szerepel, és épp a Kviddics Világkupán vesz részt, nézőként. A rövid cikket egyébként, ami a Roxfort egykori hallgatóiról is említést tesz, Rita Vitrol jegyzi, aki a tőle megszokott szurkálódó stílusban közvetít a nem mindennapi sportesemény közönségéről. És hogy mi derül ki írásából a kedvenc varázslóidról?

1. Harry Potter őszülni kezdett…


2. … de még mindig a tőle megszokott kerek szemüvegét viseli.


3. Van egy új sebhelye, az arca fölött.


4. Hermione a Mágiaügyi Minisztérium Varázsjogi Ügyosztályon dolgozik.


5. Neville Longbottom végül Hannah Abbottot vette feleségül.


6. Ron otthagyta a régi állását és újabban a Weasley Varázsvicc Vállalatba segít be.


7. Luna pedig pont ugyanolyan elbűvölő, mint volt.

8. Na és Draco? Hát, róla egyelőre nincs hír…

Persze ez a sok új infó rögtön elindította a mugli-világ fantáziáját, és mióta J. K. nyilvánosságra hozta a sztorit, mindenki azt találgatja, hogy vajon mindez jelentheti-e azt, hogy az írónő folytatja a könyveit. Te mit gondolsz, jöhet egy újabb Harry Potter kötet?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss