2014.07.15.@ 16.07

Támadnak a Kim-klónok?

Fogadjunk, hogy sokszor azért te is szívesen lekoppintanád augusztusi címlaplányunk, Kim Kardashian stílusát! De azért több millió forintot nem szórnál el, hogy minél jobban hasonlíts rá, igaz? Egy angol csajszi viszont még ezt is bevállalta…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Támadnak a Kim-klónok?

A 24 éves Claire Leesont kislánykorában sokat csúfolták külseje miatt, emiatt kétszer is öngyilkosságot kísérelt meg. Aztán később mikor Kim befutott a K mint Kardashian-nal, a fiatal lány megszállott rajongója lett a sorozatnak, és a sztárcsajszira példaképként kezdett tekinteni. Nemrég pedig elhatározta, hogy nemcsak a tévében, hanem a tükörben is Kimet szeretné viszontlátni, és mindent megtett, hogy a lehető legjobban hasonlítson kedvencére. Megnagyobbíttatta a mellét, csillogó hollywoodi mosolyt csináltatott, póthajat rakatott fel, ezenkívül rendszeresen jár sminkeshez, műkörmöshöz és spray barnításra is. Sőt, még egy popsituning szilikonos betétes nacit is beszerzett, hogy ugyanolyan kerek popója legyen, mint Kimnek.

Claire és Kim: szerinted mennyire hasonlítanak?

És hogy mindez mennyibe került? Most kapaszkodj meg: Claire összesen több mint 5 és fél millió forintot költött az átalakulásra, emiatt pedig teljesen eladósodott! Mindenesetre úgy tűnik, a lányt ez egyáltalán nem zavarja, és büszkén pózol új külsejével Twitter-fotóin. Hm, ez azért már elég extrém módja a rajongásnak, nem gondolod?

Claire a legutóbbi szülinapját ünnepelte ebben a merész szerkóban

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss