2014.07.16.@ 17.07

Harry herceg újra az exével kavar

A fiatal trónörökös egyáltalán nem bír magával mióta szakított Cressida Bonas-szal, most például egy teljesen kétségbeesett lépésre szánta el magát!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Harry herceg újra az exével kavar

Harryt totál megviselte, hogy Cressidával véget ért a kapcsolata, és azóta mindent bevet, hogy csak egy percre is kitörölje a lányt az emlékezetéből. Az utóbbi időszakban belevetette magát a bulizásba, sőt go-go és szamba táncosokkal is partizott, hogy szép lányokkal helyettesítse az exét. Csakhogy a jelek szerint egyik sem tudta pótolni a csajszit, ezért a Daily Mail szerint a fiatal trónörökösnek valami hatékonyabb vigaszra volt szüksége: méghozzá arra, hogy felhívja a volt barátnőjét, Caroline Flack-et.


A párosnak egyébkánt még 2009-ben volt egy rövid fellángolása, miután Harry szakított Chelsy Davyvel, így akkor is a lány vállán sírta el a bánatát. Sőt, az ismerősök szerint Harrynek ezúttal azért esett rá a választása, mert mindig vidám, és ami a legfontosabb, diszkrét is. Ugyanis a szitu igencsak kényes, mivel Harry és Caroline úgy melegedtek össze, hogy közben a csajszinak van pasija, aki tuti nem lenne boldog, ha együtt látná őket…

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss