2014.07.17.@ 05.07

Rihanna elveszíti a tincseit?

Az énekesnő mindig feltűnést keltett menő séróival, de lehet, hogy hamarosan attól esik le az állad, mert totál kopaszon látod!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Rihanna elveszíti a tincseit?

Rihanna szinte kétnaponta más frizkóval villog, hiszen hol ultrarövid tincsei vannak, hol vállig érő haja, egyszer ébenfekete máskor pedig élénkpiros. Nem csoda, hogy mindig címlapon van, mert igazi hajkaméleon. Csakhogy egy szakértő szerint ez a gyakori váltogatás elkezdte megbosszulni magát, és az énekesnő haja erőteljesen ritkulni kezdett. „Amikor nemrég egy oldalt felnyírt fazonnal rukkolt elő, jól látszódott, mennyire gyér volt a haja azon a részen.De a hajhullás csak a kezdet, a folyamatos igénybevétel ugyanis olyan gyulladást okoz a hajtüszőkben, ami miatt nem nő több új szál. Vagyis, aki egy ilyen kórban szenved, nagyon gyorsan megkopaszodhat.” – árulta el a szakértő, aki szerint nem biztos, hogy Rihanna még vissza tudja fordítani ezt a folyamatot.


Szóval könnyen lehet, hogy RiRi már csak különböző parókákkal vagy hajbeültetéssel tudja leplezni, hogy mi történt vele.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss