2014.07.18.@ 03.07

Hatalmasat zakózott Lindsay Lohan

Úgy tűnik hiába a sok fogadalom és a már-már rendszeressé való próbálkozások a rehabbal, Lindsay továbbra sem tud leállni a koktélokkal, aminek ezúttal egy hatalmas esés lett a vége.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hatalmasat zakózott Lindsay Lohan

Már írtunk róla, hogy Lindsay Lohan pár hónappal ezelőtt elhatározta: jó útra tér. Oprah-val közös valóságshowt indított az életéről, amiben mindenkinek be akarta bizonyítani, hogy ő több egy szimpla botrányhősnél, de sajnos a produkció végül csak még jobban rávilágított, hogy valami nagyon nincs rendben LiLóval. Az állandó alkohol problémák miatt ugyanis Oprah-nak is többször elege lett a színésznőből, és megfenyegette, hogy ha nem változtat a viselkedésén, lefújja a forgatást. Azóta pedig úgy tűnik, Lindsay tényleg nagyon megindult a lejtőn – buliból buliba mászkál, ahol általában eléggé leissza magát. Ez történt a legutóbbi partin is, ahol a féktelen iszogatásnak egy nagy zakózás vetett véget:

Hát, a képeket elnézve, ha minden így megy tovább, Lindsay-nek hamarosan szembesülnie kell, milyen komoly is valójában az állapota…

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss