Lejárató könyv készül Lady Gagáról

Az énekesnő ugyan maga is imád botrányt kelteni, de most aztán tényleg retteghet! A volt asszisztense, aki egyszer már beperelte, nem elégedett meg ennyi bosszúval, és írt egy könyvet, amiben Gaga minden apró titkát leleplezi.

2014.07.18. 16:07
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Lejárató könyv készül Lady Gagáról

Szerinted az énekesnő a magánéletében is pont annyira extrém, mint ahogy a színpadon láthatod? Az egykori asszisztense szerint még annál is rosszabb! Jennifer O’Neill szerint Gaga képtelen féken tartani magát és igazi megszállott. Három évvel ezelőtt be is perelte őt, mert állítása szerint totálisan kikészítette, és tönkretette az egész életét, amikor 2009 és 2011 között a Monster Ball turnéja alatt neki dolgozott. Előfordult, hogy Gaga ráparancsolt, hogy bújjon be mellé az ágyba, mert ő képtelen egyedül aludni, vagy felébresztette az éjszaka közepén, hogy cserélje ki a DVD-t a lejátszóban, mert ő nem szeretne ezért felkelni és átmenni a szoba másik felébe. Bizony, Jennifer 24 órás ügyeletben dolgozott, ráadásul mindezt nagyon kevés fizetésért!

Lady Gaga akkor annyira megrémült a bírósági tárgyalás gondolatától is, hogy inkább peren kívül megegyezett a csajszival, és kárpótlást is fizetett neki. Ám úgy látszik, ennyi nem volt elég az ex-asszisztensnek, mert most bejelentette, hogy hamarosan előrukkol egy botránykönyvvel, amiben még pikánsabb titkokról és még őrültebb szokásokról rántja le a leplet. A hírek szerint már meg is kötött egy 1 millió dolláros szerződést az egyik könyvkiadóval. Te kíváncsi vagy, milyen infók derülnek majd ki az énekesnőről, ha tényleg megjelenik a könyv?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss