Elmarad György herceg szülinapi bulija?

A cuki trónörökös holnap ünnepli első szülinapját, emiatt pedig áll a bál a királyi udvarban, de nem úgy, ahogy gondolnád! A Middleton-család ugyanis hatalmas bulit szervezett a nagy napra, ami miatt Erzsébet királynő nagyon kiakadt…

2014.07.21. 16:07
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Elmarad György herceg szülinapi bulija?

Eddig mindenki azt várta, hogy a kis György herceg szülinapjára hatalmas ünnepséget szervez a királyi család, de Erzsébet királynő kijelentette, hogy egyáltalán nem tervez ilyesmit. A királynő szerint ugyanis felesleges a kisgyerekek első szülinapját megünnepelni, mert úgysem emlékeznek majd rá később. Anno például Vilmos első születésnapján se rendeztek babazsúrt, sőt a kis trónörökös a családja nélkül, a dadájával töltötte az egész napot, mert a szülei éppen királyi körúton voltak.

Éppen ezért hatalmas vita lett belőle, mikor Erzsébet királynő megtudta, hogy Caroline Middleton, Katalin mamája bulit szervezett György herceg szülinapjára. A Middleton-család ráadásul egyébként is partiszervezéssel foglalkozik, így természetesen a nagymama mindent bedobott, hogy tökéletesen legyen a királyi unoka első szülinapja. A meghívott kisgyerekek és György állatokat mintázó babzsákokon ülve majszolhatják el a tortát, a tányérokat, poharakat és egyéb kellékeket pedig a kis trónörökös kedvenc meséjének szereplői, Nyúl Péter és barátai díszítik majd. Hát, reméljük, hogy a királynő végül enged a szigorúságból, és nem fújja le a szülinapi partit, mert már attól is kiakad a cukiságmutatónk, ha csak elképzeljük György herceget ünneplés közben!

Szerintünk György herceg ilyen grimaszt vágna, ha esetleg mégis elmaradna a szülinapi zsúr.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss