2014.07.22.@ 10.07

Börtönbe juttathat egy selfie?

Képzeld, egy amerikai lányt egy Facebbokra és Instagramra posztolt selfie-je miatt tartóztatott le a rendőrség.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Börtönbe juttathat egy selfie?

De nehogy azt hidd, hogy a csajszi ártatlan volt! A 27 éves Danielle Saxton ugyanis nem sokkal a nevezetes fotó elkészülte előtt egy Mortie’s Boutique nevű boltban járt, ahol ellopott egy dizájner ruhát, pár pólót és ékszereket is. Ezután pedig a frissen szerzett zsákmányban lőtt egy selfie-t, amit feltöltött a saját Facebook és Instagram oldalára is.

Szerencsétlenségére viszont a bolt tulajdonosának, Kert Williams-nek is hasonló dolog jutott eszébe. A szemfüles eladó ugyanis ahogy észrevette, hogy az egyedi, leopárd mintás ruha hiányzik a készletből, közzétett róla egy fotót a közösségi oldalán a helyiek segítségét kérve a ruci kézre kerítésében. Innentől pedig elég volt pár perc ahhoz, hogy beinduljon a riadólánc, és a tettes csúnyán lebukjon. Egy közös ismerős ugyanis felismerte az eltűnt ruhát Danielle képén, és azonnal kapcsolatba lépett a hatóságokkal és Kerttel is.

Úgyhogy a rendőrségnek innen már könnyű dolga volt, hiszen a fotó GPS-koordinátáit használva gyorsan megérkeztek Danielle lakásához, ahol a csajszi még mindig a lopott ruhát viselte, mikor ajtót nyitott nekik.

Ugye, hogy a tulaj milyen ügyesen felderítette az ügyet?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss