2014.07.22.@ 16.07

SJP házassága zátonyra futott?

Bár sokáig úgy tűnt, Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick kapcsolata kiállja az idő próbáját, a legújabb híresztelések szerint már eléggé belefáradtak abba, hogy megpróbálják egyben tartani a házasságukat.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

SJP házassága zátonyra futott?

SJP és Matthew már 17 éve házasok, mégis, az elmúlt időben egyre több pletyka kapott szárnya, mely szerint kapcsolatuk mégsem olyan tökéletes, mint amilyennek látszik. Sőt, pár héttel ezelőtt épp arról cikkeztek az újságok, hogy Matthew félrelépett. És bár Sarah szinte azonnal megbocsátott a férjének, ez csak egy újabb jel volt, ami azt mutatta, hogy valami nagyon nincs rendben a sztárpár házasságával.

Nemrég viszont – a National Enquirerben megjelent hírek szerint – Sarah úgy döntött, tesz egy utolsó próbát a kapcsolat megmentésére, ezért férjével közösen az írországi Donegalban található villájuk felé vették az irányt, hogy tisztázzák a problémáikat. A város lakó viszont többször is látták a sztárpárt a vakáció alatt, és azt mondták, eléggé elhidegültnek látszanak: „Általában mikor itt nyaralnak, Sarah és Matthew bejárják a környéket. Ezúttal viszont a nyaralásuk legnagyobb részét a házunkban, elvonulva töltötték. Talán csak egyszer mozdultak ki a Nancy’s-be (ez egy helyi, tengeri herkentyűket kínáló étterem – a szerk.) ahol alig beszéltek egymással.”

Sőt, a városka meg nem nevezett lakói azt is hozzátették, hogy Sarah végig nagyon kimerültnek látszott, és a tőle megszokott, ragyogó kisugárzása sem volt a régi.

Szerinted a sztárpárnak sikerülhet túljutni a problémáin?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss