2014.07.23.@ 10.07

Végre! Készül a közös Jolie-Pitt mozi

El tudsz képzelni egy filmet, amiben Angelina Jolie és Brad Pitt mellett mind a hat gyerekük is szerepel? Pedig képzeld, a tervek szerint egy olyan nagyszabású film készül, amiben feltűnik az egész család!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Végre! Készül a közös Jolie-Pitt mozi

Úgy tűnik a tesói megirigyelték a négyéves Vivienne Jolie-Pitt sikereit, aki a Demóna című moziban Csipkerózsika gyerekkori énjét alakította, és ezzel az aprócska jelenettel egy csomó pénzt keresett. Ugyanis a gyerekek, és persze Brad és Angelina úgy tervezik, hogy következő filmjükben mindannyian együtt játszanak majd. A hírek szerint Angie nagy álma, hogy végre vászonra vigye Kleopátra történetét, amin évek óta dolgozik, és ez egy elég nagyszabású sztori ahhoz, hogy valóban mind a nyolcan munkát kapjanak benne. Az viszont meglepő fordulat, hogy bár egyre valószínűbb, hogy a családi mozi összejön, Brangelináék mégsem szeretnék, ha a gyerekek követnék őket ezen a pályán, és színészkedésre adnák a fejüket.

Hát, azért mi reméljük, hogy nem csak azért hozták össze a szülők a közös forgatást, hogy elrettentsék a Jolie-Pitt család ifjoncait ettől a melótól!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss