Harry herceg non-stop bulizik

HIába kapott ultimátumot a királynőtől, úgy tűnik, a jóképű trónörökös egyszerűen nem tud leállni a partizással. Múlt héten ugyanis minden második este egy exkluzív londoni klubban mulatott, és közel százezer fontos számlát hozott össze!

2014.07.28. 16:07
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Harry herceg non-stop bulizik

A Daily Mail forrásai szerint Harry legújabb bulihelye a Tonteria nevű londoni szórakozó hely. A mexikói stílusú klubban ugyanis az elmúlt hónapban többször is megfordult a vadóc trónörökös, múlt héten pedig hétfőn, csütörtökön és szombaton is itt partizott. Arra viszont nagyon vigyázott, hogy véletlenül se készüljön róla fotó bulizás előtt, közben vagy után. Képzeld, a szomszédos hotelből nyíló titkos átjárón keresztül közlekedett, a klubban pedig több biztonsági őr felügyelte, hogy egyetlen vendég se készíthessen róla fényképet.

És hogy mi az oka a nagy titkolózásnak? Hát, csak annyi, hogy a szórakozó hely nem éppen a visszafogottságáról híres! Minden este más témájú, de egyformán vad bulit tartanak, így hétfőn például mexikói pankrátorok harcolnak egymással. Csütörtökön viszont a latexcuccokba bújt táncoslányoké a főszerep, akikkel bátran kikezdhetnek a vendégek is. Az ott dolgozó pincérek beszámolói szerint pedig Harry herceg kicsit sem fogta vissza magát, és hajnalig flörtölt a szexi táncosokkal, akiket több kör tequilára is meghívott. Ráadásul, nem is akármilyenre, hanem a ház specialitására, a méregdrága a Reserva del Alma fajtára, amiből egy üveg 5000 fontba (majdnem 2 millió forint) kerül! Így nem is csoda, hogy a hét végére Harrynek összesen közel 100 ezer fontot sikerült elmulatnia. De vajon mit szól majd a királynő, ha meglátja a hatalmas számlát?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss