2014.07.29.@ 05.07

Katalin hercegné túl keveset dolgozik?

Katalin hiába igyekszik minden erejével, mégsem tud eleget tenni a szigorú udvari előírásoknak. Ezúttal a királyi család is lépéseket tett azért, hogy tanuljon a kritikákból.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Katalin hercegné túl keveset dolgozik?

Szegény Katalin, nem elég neki, hogy folyamatosan harcolnia kell a királynővel, akinek sehogyan sem tud megfelelni, most már a brit sajtó is ellene fordult! Az egyik legnépszerűbb lap, a The Times egy táblázatot mutatott be arról, hogy a királyi család különböző tagjai hány alkalommal jelennek meg különböző fontos eseményeken, fogadásokon, megnyitókon. Pontosabban mennyit „dolgoznak”, hiszen az ő dolguk mégiscsak az, hogy képviseljék az udvart.

Ebből a táblázatból pontosan kiderül, hogy Harry herceg után Katalin az, aki a legkevesebbszer teljesítette a kötelezettségeit, összesen 44 alkalommal tett eleget a munkájának. A sajtó szerint ez azért nagy probléma, mert az emberek nagyon szeretnének vele élőben is találkozni, látni őt a nyilvánosság előtt. Szerintük még az sem lehet kifogás, hogy megszületett a kis György herceg, aki folyamatos figyelmet követel, és akit Kate nem szeretne otthon hagyni. Pedig a királyi család nem tűrhette ezt a kritikát, így teleírták a naptárját, amiben még egy kétnapos külföldi út is szerepel, amit a férje, Vilmos nélkül kell megtennie. Legutóbb már írtunk arról, hogy a hercegnét szinte felőrlik ezek az elvárások, és emiatt fogyott csontsoványra. De ha még többet kell teljesítenie, még kevesebb ideje lesz arra, hogy önmagával foglalkozzon.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss